Leuke vrouw houdt van handwerk

Leuke vrouw houdt van handwerk

Mijn mening is het dat handwerk echt onderschat wordt. Het is voor een man denk ik ook wel lekker als deze goed getrokken wordt door een dame. Bij mij kan dit en dit kan dan ook nog eens zeer goedkoop. Ik woon in een leuke Vervierse straat en daar ontvang ik ook. Eventueel zouden we ook ergens anders af kunnen spreken als dit niet te ver van mijn huis is. Hopelijk zijn er mannen die het lekker vinden om afgetrokken te worden door een vrouw. Het is dan niet alleen het aftrekken wat ik doe. Onder het trekken vergeet ik je ballen niet en zal ik deze ook heerlijk verwennen.

Een foto plaats ik niet en dat is omdat ik bang ben om herkend te worden. Ik zal daarom mij zo goed mogelijk proberen te omschrijven. Ik ben een blonde vrouw met lang haar. Verder heb ik grote borsten en lekkere rond billen. Ik ben midden 20 en ben zeer ervaren op het gebied van sex. Bij het trekken gebruik ik lekkere olie en dit zal nog meer stimulans geven. Bij mij thuis heb je ook de mogelijkheid om je op te frissen. De olie die ik gebruik is geurloos en deze zal dus niet door anderen te ruiken zijn.

Leeftijd: -
Plaats: Verviers
Provincie: Luik
Land: België
Angelique
Leeftijd: -
Plaats: Verviers
Provincie: Luik
Land: België

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

26682 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt

Elaisa uit Verviers

 Nu online

Nu ik nog jong ben wil ik absoluut niks missen, ik had al jong vaste verkering en ging vrij snel samen...

Stuur bericht naar Elaisa

CupD uit Verviers

 Nu online

Zie jij mijn kontje en wil jij daar lekker je pik diep in stoppen? Ik kan zeggen toe maar want ik hou...

Stuur bericht naar CupD

Ongevuld uit Verviers

 Nu online

Wat heb ik te bieden: een strakke kut en geile tieten en lekker kontje en een mondje wat houd van zuigen....

Stuur bericht naar Ongevuld