Leuke vrouw houdt van handwerk

Leuke vrouw houdt van handwerk

Mijn mening is het dat handwerk echt onderschat wordt. Het is voor een man denk ik ook wel lekker als deze goed getrokken wordt door een dame. Bij mij kan dit en dit kan dan ook nog eens zeer goedkoop. Ik woon in een leuke Vervierse straat en daar ontvang ik ook. Eventueel zouden we ook ergens anders af kunnen spreken als dit niet te ver van mijn huis is. Hopelijk zijn er mannen die het lekker vinden om afgetrokken te worden door een vrouw. Het is dan niet alleen het aftrekken wat ik doe. Onder het trekken vergeet ik je ballen niet en zal ik deze ook heerlijk verwennen.

Een foto plaats ik niet en dat is omdat ik bang ben om herkend te worden. Ik zal daarom mij zo goed mogelijk proberen te omschrijven. Ik ben een blonde vrouw met lang haar. Verder heb ik grote borsten en lekkere rond billen. Ik ben midden 20 en ben zeer ervaren op het gebied van sex. Bij het trekken gebruik ik lekkere olie en dit zal nog meer stimulans geven. Bij mij thuis heb je ook de mogelijkheid om je op te frissen. De olie die ik gebruik is geurloos en deze zal dus niet door anderen te ruiken zijn.

Leeftijd: -
Plaats: Verviers
Provincie: Luik
Land: België
Angelique
Leeftijd: -
Plaats: Verviers
Provincie: Luik
Land: België

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

16908 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt

Jitske uit Verviers

 Nu online

Hey, zijn hier leuke mannen aanwezig? Dan ben ik op zoek naar jou. Gezellig praten, boswandeling, lekker...

Stuur bericht naar Jitske

rijpdametje uit Verviers

 Nu online

Jij weet zelf ook wel hoe het is als oudere single? Geen behoefte hebben aan vastigheid maar toch zo...

Stuur bericht naar rijpdametje

Elinaa uit Verviers

 Nu online

Ik waag ook eens mijn kans, wie weet wat er uit verder komt? Ik heb nog niet veel geluk gehad op liefdesvlak,...

Stuur bericht naar Elinaa