seks

seks

Hallo,
Ben jij een lieve vrouw met het gevoel dat je iets mist in je leven. Je bent gelukkig, hebt veel vrienden een fijne familie relatie een drukke maar bevredigende baan. Toch kom je soms thuis een denk je, wat zou het fijn zijn als ik iemand had voor eens een lekkere knuffel, me laten aanraken en voelen. Dat is toch waar ook jij naar verlangt. Jij hebt niet de behoefte aan een nieuwe relatie met alle consequenties van dien, maar een vriendje die zo af en toe bij je komt als jij daar behoefte aan hebt. Dat is toch heerlijk bevrijdend en een aanvulling en completering van je zijn. Misschien dat je hier eigenlijk nog nooit bij stil hebt gestaan maar in je diepste, toch zo voelt. Meid ik zou zeggen denk er eens over na en voel je hiervoor dan ben ik voor jou beschikbaar. Uiteraard moet er vertrouwen zijn. Ik ben bereid me letterlijk en figuurlijk bloot te geven. En jou gereserveerdheid op het aangaan van een erotische relatie of alleen erotisch contact snap ik heel goed.
Voel jij het diepe verlangen naar intimiteit in al jou vezels? Neem dan via de mail contact met mij op. Klikt het en is er van beide kanten vertrouwen dan kunnen we mailen en iets afspreken. En van daar zien we verder. En wees niet bang ik ben geen dwingend persoon. Ik respecteer je vrijheid en discretie. Ik zie er heel erg naar uit maar vind het ook een spannende onderneming. Ik ben heel benieuwd of er een gelijkgestemde vrouw is die dit aanspreekt en de stap naar een iets gelukkiger leven met een vriendje-plus durft te zetten.

Leeftijd: -
Plaats: Almelo
Provincie: Overijssel
Land: Nederland
Anonymous
Leeftijd: -
Plaats: Almelo
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

8634 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt

plusplus uit Almelo

 Nu online

Ben rustig, relaxt en af en toe als het gezellig is druk persoon. Ben niet van het eindeloze chatten...

Stuur bericht naar plusplus

Metofzonder uit Almelo

 Nu online

Als ik lekker ga stappen met een man of met vriendinnen dan heb ik lenzen in. Met werken of thuis heb...

Stuur bericht naar Metofzonder

Meissx uit Almelo

 Nu online

Ik ben een jonge vrouw die van het leven geniet. Daarbij wil ik nu wel eens een geile maar ook vooral...

Stuur bericht naar Meissx