Godin Anna eist nederige geldslaven op

Godin Anna eist nederige geldslaven op

Ik ben Anna.

Een prachtige dame. Jong. Slank. Een dame die weet wat ze wil, woonachtig in Nederland. Misschien heb ik een huis, een relatie, een baan. Een leven waar jij geen deel van uit zal maken. Jouw rol is niets meer dan hetgeen wat je mij geeft. Jij bent zo belangrijk als de wijze waarop je mij dient. Op dit moment, ben je niemand voor me. Ben je mijn tijd, en mijn aandacht niet waard.
Wat ik van je vraag
Wat ik van jou wil
Wat ik in feite van jou vraag is geen geld. Ik wil dat jouw leven in het teken komt te staan van mijn comfort. Ik wil dat je je continu beseft, dat je niets meer bent dan de armband om mijn hand. Het paar hakken waarop ik loop. Die rok, die me zo goed staat dat zelfs vrouwen me nakijken. Dat is wat ik van je wil, en waarin ik je bestaan erken. Ik wil dat je klaarstaat, om mij te dienen, op de manier hoe ik het wil. Dat is wie jij voor mij bent. Een onderdanige man. Een slaaf. Mijn slaaf. Iemand die mijn aandacht verdient door te geven.
Jij. Jij bent, en blijft niemand voor me. Een anonieme man. Ik ben niet geinteresseerd in jouw behoeftes. Ik heb jouw geld niet nodig. Ben niet van je afhankelijk. Jij bent niets meer dan wat je me geeft. Daarmee laat je zien wat ik waard ben. Je bent de man die wacht op wat ik vraag. De man die enkel bestaat om aan mij te geven, dat aan me bewijst. Je weet dat je geen verdere rol zal krijgen behalve de rol die ik je gun. Je kent je plaats, en anders zal ik hem je wijzen. Je weet dat het voor mij niet sexueel is. Je weet dat ik geniet van het feit dat ik je gebruik, je waarde baseer op niets meer dan hoe ver jij gaat in je giften.

Leeftijd: -
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Findominatrix
Leeftijd: -
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

332249 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt