Heerlijk erotisch verwend worden, tedere handen en een zacht vrouwenlichaam....

Heerlijk erotisch verwend worden, tedere handen en een zacht vrouwenlichaam....

Met een erotische Body 2 Body massage beleeft u het toppunt van erotiek. Onze masseuses laten u een sensuele Body 2 Body massage ervaren met gebruik van smeuïge olie of romig schuim. Elk plekje van uw lichaam wordt intens verwend, waarbij de erotisch masseuse haar hele lichaam gebruikt: de naakte masseuse glijdt bij de Body 2 Body massage ritmisch over uw lichaam en brengt u in hogere sferen.

Body to Body massage: ultiem genot
De erotische Body to Body massage begint na een ontspannende douche. In de sfeervolle kamer neemt u plaats op een bed. De erotisch masseuse verkent uw lichaam eerst met haar handen, maar al gauw gebruikt zij haar hele lichaam om u het ultieme genot van een glad naakt vrouwenlichaam op dat van u te laten ervaren. Daarbij gebruikt ze warme olie of romig schuim, die ze rijkelijk over uw en haar lichaam zal laten lopen. De masseuse geeft uw erogene zones speciale aandacht met haar magische vingers, zodat u seksueel zult ontladen in een zalig hoogtepunt. We bieden ook een Body to Body massage de luxe: bij deze Body to Body massage wordt ook aan het begin van de massage extra aandacht besteed aan uw erogene zones, zodat u zowel bij aanvang als bij het einde van de massage een hoogtepunt bereikt.

Leeftijd: -
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: België
Massage Wereld Antwerpen
Leeftijd: -
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: België

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

56760 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt

Celsh uit Antwerpen

 Nu online

Wat zeg jij, vind je me leuk genoeg om af te spreken? Ik ben niet kieskeurig, ik hoop jij ook niet? Ik...

Stuur bericht naar Celsh

Amera uit Antwerpen

 Nu online

Zullen we wat spannends gaan doen? En dan heb ik het over sex. Misschien komt er meer van, maar dat is...

Stuur bericht naar Amera

Halloma uit Antwerpen

 Nu online

Oma zit niet achter de doos met koekjes met koffie, oma wil spelen!

Stuur bericht naar Halloma