Volledig overname geldslaaf

Volledig overname geldslaaf

Beste Slaven,

Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Meesteres/Goddes Lorelai, ik ben een 28 jarige alleenstaande prinses die van extreme dominantie houd. Het gevoel van macht brengt mij werkelijk zoveel levenslust op dat ik opzoek ben naar een onderdanige loser die zich mijn eigendom wilt laten zijn.
En dit is een serieuze kwestie, bij volledige overnamen heb je niets over jezelf en je leven te bepalen. Denk hierbij aan liefdesleven, dagelijkse bezigheden en financieel geef je alles uit handen. Dit omdat je mij als jouw meesteres vertrouwd maar ook om mij voledig de baas over jou laat zijn.
-Ik zal een paar voorbeelden geven, ben jij mijn eigendom en jij wilt op een date dan vraag je toestemming aan mij, ik bepaal met wie en wat je wel en niet mag doen
- Het kan zijn dat ik je voor mij laat werken, denkt hier bij aan seksuele bevrediging, soft sm, bondage, balldntrappen, buitenseks, verplicht aftrekken, verplicht beffen o.a ,schoonmaken, taxi, boodschappen halen dit dien jij dan ook te doen
- jij hebt je maandelijkse rekeningen maar omdat ik alles beheer moet je ook alles aan mij vragen. Wil je geld voor je boodschappen dan vraag je dat aan jouw meesteres. Zo geef jij mij het ultieme machts gevoel.

Wat wil ik er voor terug?

- Dat je altijd bereikbaar bent voor mij
- Een kleine financiële wekelijkse bijdrage, of overnemen van een maandelijkse rekening
- Zo af en toe eens onverwachts een cadeautje of trakteren op uit eten.
Kortom ik wil gewoon veel macht hebben en lekker verwend worden door mijn slaaf. Daar ben ik tenslotte een prinses voor toch?

Ik zoek mannen tussen de 30 en 60 jaar, vaste baan, relatiestatus maakt niet uit. Eigen vervoer, telefoon en of Skype, kik WhatsApp.
Dit is niet weggelegd voor mannen die geen vrouw vertrouwen of geen idee hebben wat ze willen.
Ik ben opzoek naar langdurig contact met wekelijkse reallife afspraken.
Mocht je interesse hebben reageer dan met je naam, relatiedtstus, woonplaats, richting van salaris, leeftijd, foto en waar ik je op kan contacteren. Omschrijf wat je voor mij wilt betekenen.

Voldoe je niet aan het bovenstaande dan heeft het geen nut om te reageren.

Misschien tot snel

Xx
Goddes Lorelai

Leeftijd: -
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland
Goddess Lorelai
Leeftijd: -
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

60301 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt